Snart smäller det

Hej! Nu återstår det det inte så väldigt många timmar av året 2011. Det betyder såklart att 2012 närmar sig mer och mer. Jag ser framemot firandet av det nya året. Först kommer det bli middag tillsammans med nära och kära hemma hos min familj. Senare under kvällen är det tänkt att jag ska åka vidare tillsammans med en god vän till min väns vänner. Har träffat några av dem tidigare och ser framemot nytt folk.

 

Men efter som det är en blogg som ska följa mig på resan mot ett friskt liv så gäller det att vara ärlig. Först när jag blev tillfrågad om jag ville följa med på denna festen så ångrade jag mig när jag hade tackat ja. "Vad kommer det att bjudas på för något där?" "Usch, varför sa jag ja?" "Det är bättre att vara hemma" Dessa tankar kretsade runt i huvudet ett bra tag och jag funderade verkligen på att ringa och säga att jag inte kunde komma med. Men så tänkte jag: "Nej! Dessa tankar som jag tänker är inte mina egna. De är sjuka. Det gäller för mig att slå bort de!"

 

Nu är jag verkligen jätteglad över att min vän och de vi ska till bjuder med och välkomnar mig. Har nu lite klädproblem. Vet inte om jag ska ha klänning eller byxor. Är inte alltför ofta som jag är på festligheter som inte anordnas av familjen eller släkten. Och hur roligt är egentligen det? Att aldrig våga/tillåta sig själv att träffa nya människor. Jag tror att man på många sätt växer som människa i mötet med nya människor. Det kallas att leva, något jag verkligen vill göra mer av!

 

Så nu ska jag villa en timme eller två, så att jag orkar med allt, innan det är tid för att börja fixa mig inför kvällen och natten.

 

 


Kommentarer

kajsa

sv: nej, jag skippar nyårslöften i år :) eller, något jag ska försöka att bli bättre med är att sköta skolan ordentligt o höja mina betyg!



jag har hållt på med hästar i ca 5 år :)



Gott nytt år på dig!!

15:15:34 / 2012-01-01 - http://kkajsajohansson.blogg.se/

Saywoff - Celine

Fin blogg!



Vi hoppas att du får ett gott nytt år och en bra början på det! :)

16:42:40 / 2012-01-01 - http://saywoff.blogg.se/

Monika

Gott nytt år! :D Hoppas du fick en rolig kväll/natt! :) Kram!

16:47:46 / 2012-01-01 - http://ttomtenissarna.blogg.se/

Lotta

Sv: Haha, jaa det var ganska roligt faktiskt :) Är allt bra med dig idag?? =)

18:12:29 / 2012-01-01 - http://olesenstjej.blogg.se/

Emma

Ska vi följa varandra via bloglovin? :D

18:44:44 / 2012-01-01 - http://emmaaaolsson.blogg.se/

Lotta

Sv: Tack så jättemycket och det är helt okej med mig men jag är så otroligt förkyld och det vill verkligen aldrig bli bättre =/

18:45:05 / 2012-01-01 - http://olesenstjej.blogg.se/

a m a n d a s f o t o

vill du tjäna pengar på bloggen? Det gör jag och jag har redan fått ihop lite pengar! Du får 70:- per person, skit bra ju! Bli medlem idag och börja tjäna pengar! Du ångrar dig inte! länk till sidan finns över min header :D



+ fin blogg :D

18:47:51 / 2012-01-01 - http://amandapersson.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu